Inspiratiesessie Legacy Makers

Inspiratiesessie Legacy Makers

Heb je plannen of ben je al betrokken bij de internationale organisatie van een congres? Wil je ook leren hoe je beter kunt samenwerken met de partners in jouw ecosysteem en hoe je een congres met impact kunt genereren? Hoor je graag hoe VisitFlanders je daarbij kan ondersteunen? Wil je je netwerk uitbreiden en connecteren met andere Vlaamse experts? Dat kan op de tweede fysieke editie van de Legacy Makers!

Datum?

vrijdag 3 juni 2022 van 9u00 tot 14u00

Voor wie?

Beleidsmakers
Congres- en eventprofessionals

Locatie?

Living Tomorrow
Indringingsweg 1
1800Vilvoorde
België
Bekijk routebeschrijving

Prijs?

Gratis, maar inschrijven is verplicht

Internationale congressen zijn een katalysator voor de positieve maatschappelijke impact en verandering die Vlaanderen wil genereren. Toerisme Vlaanderen zet daarom in op de (inter)nationale promotie van Vlaanderen als unieke congresbestemming. Samen met relevante stakeholders binnen industrie, academici, kennisinstellingen en beleidsmakers trekken we impactvolle internationale congressen aan. Dat doen we proactief binnen de topdomeinen van Vlaanderen.

Wat kan je verwachten?

  • Kennis en ervaringen delen rond het organiseren van internationale congressen.
  • Sterke keynotes in een unieke locatie.
  • Een gezonde culinaire beleving om het netwerken te stimuleren. 

Voor wie?

Experten, onderzoekers, beleidsmaker, professionals binnen de volgende domeinen: mobiliteit, logistiek 4.0, levenslang leren, slim leven en wonen, circulaire economie, energie en klimaat, industrie 4.0, fietsen, zorg en gezondheid, Vlaanderen natuurlijk, erfgoed en kunst

Contact en inschrijvingen

Wil je er graag bij zijn? Stuur een e-mail naar Gemmeke De Jongh om je in te schrijven.

 

Jouw contactpersoon