Webinar 'Europese financieringsmogelijkheden voor lokale administraties'

handdruk voor Europese vlag

Verlies je soms ook het overzicht over de verschillende Europese financieringsprogramma's? Om je hier wat meer wegwijs in te maken, organiseert SmartCulTour op dinsdag 28 februari een webinar rond dit topic. Aarzel niet en schrijf je gerust in voor deze boeiende webinar. 

Datum?

dinsdag 28 februari 2023 van 13u00 tot 15u00

Prijs?

Gratis

Inhoud

De Europese Unie ziet cultureel toerisme als een belangrijke schakel binnen een duurzame regionale ontwikkeling. Om dit potentieel te ondersteunen, bestaan er verschillende financieringsprogramma’s. Het kan echter een uitdaging zijn om als lokale overheid, kmo of ngo de weg te vinden in dit aanbod, te begrijpen welke subsidieprogramma’s meer of minder geschikt zijn voor de lokale doelstellingen en een succesvolle projectaanvraag te schrijven.

Op dinsdag 28 februari lanceert SmartCulTour, waar Toerisme Vlaanderen en KU Leuven deel van uitmaken, daarom een webinar over dit topic. Kaatje Gevaert (VLEVA), Wiljan van Laarhoven (Promint), Leonie Hehn (Kamer van Koophandel van Barcelona) en Jelena Petrov (Universiteit van Split) komen spreken over hun ervaringen met het Europese financieringslandschap.

Praktische info

  • Datum: dinsdag 28 februari van 13 tot 15.00 uur
  • Prijs: gratis
  • Voertaal: Engels

Ontdek meer over het webinar op de website van Smartcultour