Brand related City Guides

Dit webartikel van Travel Media leid je naar stadsgidsen die gerelateerd zij aan 2 bekende merken: Financial Times en Louis Vuitton.

De etnische consument negeren is geen optie meer

'Marketeers missen een heleboel indien ze moslims niet als een culturele, maar als een religieuze gemeenschap benaderen' (webartikel)

Spotted by Locals city guides

Enkele grotere Vlaamse steden maken intussen deel uit van het Spotted by Locals stadsgidsenaanbod. Deze gidsen worden online aangeboden, onder de vorm van een app of pdf.

Verkoopsbevordering: 3 inspiratiebronnen

Weblinks wijzen je de weg naar een betere aanpak van de winkel- en verkoopsfunctie in onthaalcentra

Digitaal onthaal met ArrivalGuides - VisitaCity

ArrivalGuides is een online platform waarmee je stadsbestemmingen wereldwijd kan verkennen, trips kan samenstellen, boeken (vluchten, logies, activiteiten, ....

De 25 beste websites van toeristische bestemmingen (2017)

Sociale mediakanalen worden als informatie- en inspiratiebron voor toeristen steeds maar belangrijker.

Succesvolle e-mailmarketing met 15 type-emails

Gebruik je e-mailmarketing in een onthaalcontext? Dan vind je hier een interessant artikel over verschillende types van e-mails en in welke omstandigheden ze kan inschakelen.

Via sociale media feedback halen over je dienstverlening

Twee inspirerende voorbeelden van onthaalcentra die zich actief profileren op sociale media: Swansea (Tripadvisor) en Oslo (Facebook).

City Guide apps

In dit webartikel van Travel Agent vind je een overzicht van enkele populaire stadsgids applicaties, waaronder de TripAdvisor City Guides.