Culinair Vlaanderen in de kijker tijdens Rolling Pin Convention

19 november 2021
Oostenrijk

Jouw contactpersoon

Op 24 en 25 oktober was Toerisme Vlaanderen vertegenwoordigd op de Rolling Pin. Convention - vroeger gekend onder de naam CHEF.DAYS - in het Oostenrijkse Graz. Samen met enkele van onze gepassioneerde culinaire ambassadeurs zetten we Vlaanderen er in de kijker als culinaire topbestemming.

Met meer dan 60 (inter)nationale topsprekers, zes verschillende podia, ruim 200 kookdemo’s, workshops en masterclasses en 4200 bezoekers is Rolling Pin.Convention de grootste horeca-gerelateerde inspiratiebeurs in het Duitstalige gebied. Nergens anders verzamelen zoveel topchefs, sommeliers, restauranthouders en producenten bij elkaar om kennis en ervaringen uit te wisselen. Het evenement biedt een unieke combinatie van informatie, entertainment en netwerkopportuniteiten. Samen met divers culinair toptalent uit Vlaanderen zette Toerisme Vlaanderen onze lokale producten, unieke visies, eigenzinnigheid en topcreaties in de kijker.

Onze stand was een groot succes en werd druk bezocht, mede door de vele demo’s en proeverijen die door ons en onze Vlaamse partners werden georganiseerd. Onder meer slagerij Dierendonck, Kaasaffineurs Van Tricht, brouwerij Van Steenberge en The Chocolate Line waren van de partij.

Rolling Pin Convention - 2 mannen en 1 vrouw aan stand.