Gezocht: event coaches om Event Flanders op de rails te zetten

10 augustus 2016
Brussel

Jouw contactpersoon

Heb jij ervaring met topevenementen? Heb je zin om het nieuwe topevenementenbeleid van de Vlaamse overheid mee uit te bouwen? Dan ben jij diegene naar wie we op zoek zijn!
rock werchter veel volk in publiek zicht vanop podium

Toerisme Vlaanderen zoekt event coaches om Event Flanders op de rails te zetten. De Vlaamse Regering mikt op meer topevenementen met internationale uitstraling in Vlaanderen. Daarom bundelen we alle expertise rond grote ‘events’ in Event Flanders, een nieuw gespecialiseerd team dat Vlaamse evenementen naar een hoger niveau tilt én jacht maakt op internationale evenementen (wereldtentoonstellingen, grote kampioenschappen en culturele topevenementen).

Voor de uitbouw van Event Flanders zoekt Toerisme Vlaanderen consultants met expertise op vlak van organisatie van culturele, historische en/of sportieve evenementen. De event coaches detecteren, screenen, adviseren en evalueren (potentiële) topevenementen in Vlaanderen.

De zoektocht naar event coaches verloopt via een overheidsopdracht voor diensten (e-notification). De looptijd van deze opdracht is 3 jaar (duur van het proefproject). Je kan een offerte indienen tot uiterlijk 20 september 2016.