#HorecaComeback: online platform geeft horeca duwtje in de rug

23 april 2020
Vlaanderen

Jouw contactpersoon

Vlamingen aanzetten om hun geliefde horecazaken een handje toe te steken, dat is het doel van Horeca Vlaanderen met het online platform Horecacomeback.be. Toerisme Vlaanderen investeerde samen met verschillende brouwers, frisdrankgiganten en andere bedrijven mee in het platform. #HorecaComeback is sinds 3 april 2020 online en haalde sindsdien al meer dan 470 000 euro op.

Op restaurant gaan, genieten op een terrasje of een weekendje weg. Wat een tijd geleden vanzelfsprekend leek, laten de huidige omstandigheden momenteel niet meer toe. Nu alle horecazaken verplicht de deuren moesten sluiten vormt dat voor vele uitbaters een grote financiële uitdaging. Daarom lanceerde Horeca Vlaanderen op 3 april het platform www.horecacomeback.be. Daar kan iedereen waardebonnen kopen om hun favoriete Vlaamse horecazaken een hart onder de riem te steken.

Het online platform #HorecaComeback is een samenwerking met verschillende brouwers, frisdrankgiganten en andere bedrijven. Ook Toerisme Vlaanderen steunt het project met een bijdrage van 120 000 euro. Samen met alle partners dekken we een gedeelte van de administratieve kosten van dit initiatief. Alle inkomsten gaan integraal naar de aangesloten horecazaken. Het initiatief haalde intussen al meer dan 470 000 euro op.

Heb je zelf een horecazaak?

class="MsoNormal"

Sluit je aan bij horecacomeback via de website. Je hoeft enkel de gegevens van je zaak in te vullen. Nadat je aanvraag is goedgekeurd wordt je persoonlijke account geactiveerd en is je horecazaak zichtbaar op de website.

Heb je geen horecazaak maar wil je graag je steentje bijdragen?

class="MsoNormal"

Steun je favoriete horecazaak door op www.horecomeback.be waardebonnen aan te kopen voor één of meerdere van de aangesloten horecazaken. Deze zet je in op een later moment, wanneer we terug op restaurant kunnen, iets kunnen gaan drinken en ergens kunnen verblijven. Dankzij jouw bijdrage kunnen de horecazaken toch genieten van enkele inkomsten in deze moeilijke periode.

Leuven Oude Markt