Hou je je agenda alvast vrij? We horen graag je stem 19-23 april

12 februari 2021
Brussel

Jouw contactpersoon

Vanuit Toerisme Vlaanderen willen we ervoor zorgen dat Vlaanderen kan bloeien als een innovatieve, inspirerende en kwalitatieve reisbestemming ten bate van de plek, haar bewoners, ondernemers en bezoekers. Sinds begin 2021 werken we onder een nieuwe visie met het oog op het bereiken van deze doelstelling. En om dit in de praktijk te kunnen realiseren, hebben we jouw hulp nodig. We nodigen al onze partners uit om de samenwerking met ons aan te gaan. We horen graag jouw stem in de week van 19-23 april 2021.

Onze wereld, en onze toeristische sector veranderen. Razendsnel. Het toerisme van morgen zal anders zijn dan het toerisme van nu. COVID-19 maakt ons daar alleen nog maar bewuster van.

Toerisme Vlaanderen werkt sinds begin dit jaar, 2021, onder een nieuwe visie. Een visie die toerisme als middel inschakelt, om Vlaanderen als florerende bestemming op de kaart te zetten.

We vertalen deze visie naar de praktijk. En dit doen we natuurlijk niet alleen!

Noteer alvast de week van 19 tot 23 april in je agenda! Tijdens deze week informeren we jullie over onze nieuwe visie. We gaan samen aan het werk rond de thema’s erfgoed, natuur, culinair, fietsland, congressen & events en Iedereen Verdient Vakantie.

We contacteren jullie in de komende weken met praktische informatie hierrond.

Ben je in de tussentijd op zoek naar een specifieke contactpersoon? Aarzel niet ons te contacteren!
Via www.toerismevlaanderen.be/contactpersonen vind je een thematisch overzicht.