Toerisme Vlaanderen en Belgian Limburg Convention Bureau (BLCB) hosten ICCA France Benelux Chapter Summit.

5 juli 2021

Jouw contactpersoon

De International Congress and Convention Association (ICCA), gevestigd in Amsterdam, vormt een community en kennisplatform voor de internationale associatie- en meetingindustrie. Op 6 en 7 september 2021 organiseren ze in Hasselt en Genk het ICCA France Benelux Chapter Summit, gehost door Toerisme Vlaanderen en het Belgian Limburg Convention Bureau (BLCB). De summit zal zowel live (ter plekke in Hasselt en Genk) als virtueel doorgaan.

Onder de slogan "The Art of Reinventing” wordt het heruitvinden van congressen en events centraal gezet: wat heeft het laatste anderhalf jaar ons geleerd en hoe definiëren we een future-proof event?

Naast een hoop interessante sessies, kunnen live deelnemers genieten van de Limburgse pracht met een bezoek aan de unieke locaties Thor Central en het openluchtmuseum Bokrijk, bekend van het 'Fietsen Door Het Water' project, ook vermeld in TIME’s top 100 of World’s greatest places.

PRAKTISCH

Wanneer ?

Maandag 6 en dinsdag 7 september 2021

Waar?

De summit vindt plaats in Hasselt en Genk (Belgisch Limburg).

Voor wie?

Het evenement is voor associatie- en meetingprofessionals uit Frankrijk en de Benelux, en wordt georganiseerd door VISITFLANDERS en Belgian Limburg Convention Bureau.

Waarom deelnemen?

Deze meeting is een unieke gelegenheid om de regio Belgisch Limburg beter te leren kennen en om kennis te maken met andere associatieprofessionals en nieuwe contacten te leggen binnen de meetingindustrie. Tijdens het tweedaags programma komen inspirerende sprekers aan bod zoals Ori Lahav, Kai Troll, Jean Manca en de veelgevraagde spreker Paul Rulkens.

Dit evenement is reeds verstreken; bekijk de online aftermovie op youtube.