Toerisme Vlaanderen lanceert de ‘week van het toerisme’: schrijf je in en zit mee rond de tafel

18 maart 2021
Brussel

Jouw contactpersoon

Toerisme Vlaanderen heeft een nieuwe visie waarmee we ervoor willen zorgen dat Vlaanderen kan bloeien als een innovatieve, inspirerende en kwalitatieve reisbestemming. Een bestemming waarbij de plek, haar bewoners, ondernemers én bezoekers samen centraal staan. Die doelstelling kunnen we niet alleen realiseren: we hebben jouw hulp nodig. En wel om die reden organiseren we de ’week van het toerisme van 19 tot en met 23 april 2021.

Toerisme Vlaanderen werkt sinds begin dit jaar, 2021, onder een nieuwe visie. Een visie die toerisme als middel inschakelt om Vlaanderen als florerende bestemming op de kaart te zetten. Om dat te kunnen realiseren, organiseren we van 19 tot en met 23 april 2021 de ‘week van het toerisme’. Een digitaal evenement met op het programma onder meer verschillende workshops, presentaties en panelgesprekken.

De webinars gaan door van maandag tot en met woensdag. Donderdag en vrijdag nodigen we je uit om deel te nemen aan verschillende interessante initiatieven van toeristische ondernemers die in dezelfde week plaatsvinden. Tijdens de week van het toerisme stellen we ook de toekomstplannen van onze organisatie voor en overlopen we hoe we alles zullen ontwikkelen en uitvoeren en wie hiervoor de contactpersonen zullen zijn. De focus ligt hierbij op 6 thema’s: Vlaanderen Natuurlijk, Erfgoedbeleving, Vlaanderen Fietsland, Culinair erfgoed en toekomst, Iedereen Verdient Vakantie en Congressen & events.

We nodigen iedereen uit die geïnteresseerd is in het toeristische landschap in Vlaanderen, van ondernemers en verenigingen tot bewoners en steden.

De inschrijvingen voor dit evenement zijn afgesloten.