Trade COVID-19 website biedt buitenlandse touroperators betrouwbare info over Vlaanderen

25 juni 2020
Vlaanderen
Begin deze week openden de Belgische grenzen opnieuw voor buitenlandse bezoekers, een welgekomen mijlpaal voor de toeristische industrie in binnen- en buitenland. En daarom lanceerden we vorige week ook onze gloednieuwe trade COVID-19 website. Deze website richt zich op internationale travel trade en moet met actuele informatie over de COVID-19-situatie in Vlaanderen het vertrouwen in onze bestemming herstellen.

Onze nieuwe travel trade website staat sinds vorige week online. Het doel is om buitenlandse touroperators zo goed mogelijk te ondersteunen bij de planning en uitvoering van professionele reizen naar Vlaanderen. De website biedt praktische informatie over de actuele COVID-19-situatie in onze bestemming. Ook delen we er belangrijke informatie over onze steden en regio’s, horeca, transportbedrijven, DMC’s, incoming agencies en events. Daarnaast zijn er extra aparte COVID-19 pagina’s per stad en regio, zo vindt iedereen meteen de juiste informatie.

Met deze nieuwe website laten we de buitenlandse toeristische sector zien dat Vlaanderen een betrouwbare en transparante bestemming is, één die het waard is om in te (her-)investeren. Alle informatie is bewust enkel beschikbaar in het Engels, op die manier kunnen we up-to-date informatie garanderen.

screenshot covid trade website