Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Ondersteuning voor vakantiemakers

Search

Mobile menu expand icon MenuSluiten
Desktop menu expand icon Bekijk de categorieënSluit de categorieën
  • Thema’s en projecten

    Thema’s en projecten

    • Vlaanderen Erfgoedbeleving
      • Erfgoed zoekt toekomst
      • Vlaamse Meesters
      • Kastelen en tuinen
      • Religieus Erfgoed
      • 100 jaar Groote Oorlog
      • Stedelijk erfgoed
    • Vlaanderen Natuurlijk
      • Vlaamse parken
      • Recreatief wandelen
    • Culinair Vlaanderen
      • Vlaamse producten
      • Belgische biercultuur
      • Smaakhaven
    • Vlaanderen Fietsland
      • Cycling in Flanders
      • Recreatief fietsen
    • Congressen en events
      • Congressen
      • EventFlanders
    • Iedereen Verdient Vakantie
    • Gastvrijheid
      • Jongeren
      • Toegankelijkheid
      • Familievriendelijkheid
  • Tools en ondersteuning

    Tools en ondersteuning

    • Toolkit
    • Activiteiten & opleidingen
    • Open data
  • Cijfers en onderzoek

    Cijfers en onderzoek

    • Onderzoeksthema's
      • Ambassadeursonderzoek
      • Bewonersonderzoeken
      • De recreatieve toerist
      • Economie en toerisme
      • Congressen en events
      • Overzicht 2020 en lange termijn trend
      • Reputatieonderzoek
      • Trends in toerisme
      • Vlaamse Meesters
    • Toeristische barometers
      • Bezoekersbarometer
      • Logiesbarometer
      • Bestemmingsbarometer
    • Cijfers
      • Logiesaanbod
      • Overnachtingen en aankomsten
  • Erkenningen en subsidies

    Erkenningen en subsidies

    • Labels
      • Toegankelijkheidslabel
      • Green Key
      • Blue flag
    • Erkenningen
      • Erkenning als toeristisch logies
      • Erkenning als sociaal-toeristische vereniging
    • Subsidies
      • Relance-oproepen
      • Subsidies voor logies
      • Subsidies voor jeugdverblijven (Toerisme voor Allen)
      • Impulsprogramma 'Iedereen verdient vakantie'
      • Vlaams Stimulusprogramma
      • Subsidies voor sociaal-toeristische verenigingen
      • Hefboomprojecten
  • Wetgeving en decreten

    Wetgeving en decreten

    • Logiesdecreet
      • Je logies aanmelden
      • Basisnormen van het logiesdecreet
      • Basisregister Vlaams logiesaanbod
      • Overnachtingsgegevens doorgeven als jeugdverblijf’
      • Brandveiligheidsnormen logies
    • Decreet Iedereen verdient vakantie
  • Home
  • Nieuws
  • Publicaties
  • Over ons
    • Visie en strategie
    • Beleid
    • Partners
    • Branding
    • Organogram
    • Overeenkomsten
    • Jaarverslagen
    • Vacatures
    • Pers en media
    • Contact
  • Voor vakantiegangers

Inspiratiegids 'Barok koken met een twist'

18 april 2018
Brochure
De inspiratiegids 'Barok koken met een twist' bevat de beste recepten, opvallendste bereidingswijzen en interessantste keukengeheimen uit de baroktijd (17e eeuw).

Jouw contactpersoon

geel logo Toerisme Vlaanderen
Julie Rutgeerts
Themaverantwoordelijke Erfgoed
+ 32 2 504 04 82
+ 32 486 49 54 44
Stuur een e-mail

Kruimelpad

  1. Home
  2. Publicaties
  3. Inspiratiegids 'Barok koken met een twist'
De inspiratiegids 'Barok koken met een twist' is in de eerste plaats gericht op restaurateurs, cateraars en hoteliers van Antwerpen en de Vlaamse Ardennen. Deze culinaire gids met de kook- en met de kook- en eetgewoontes van toen, wordt jouw beste maatje tijdens het barok themajaar (2018) van het toeristisch programma 'Vlaamse Meesters'.

Vanaf juni 2018 komen bezoekers vanuit alle hoeken van het (buiten)land naar Antwerpen en Oudenaarde. Via tentoonstellingen en evenementen kunnen ze het barokke nalatenschap van meesters als Peter Paul Rubens en Adriaen Brouwer bewonderen. Iedereen weet dat kunstliefhebbers ook wel houden van culinaire verwennerij. Dankzij onze tips kan jij daarvoor zorgen. Je kan hen de barok op hun bord laten proeven.

Deze inspiratiegids is een initiatief van Horeca Vorming en Toerisme Vlaanderen. Wij konden rekenen op de medewerking van Horeca Vlaanderen, Visit Antwerpen, Toerisme Oudenaarde, Jakob Snellings, culinair coach Jan Buytaert, foodfotograaf Tony Le Duc en foodwriter Marc De Clercq.

Je kan de inspiratiegids gratis bekijken op ISSUU.

Deel deze pagina op:

Facebook
Twitter
E-mail
LinkedIn
whatsapp

Ontdek onze recentste nieuwsbrieven.
Op de hoogte blijven? Schrijf je in en ontvang ze voortaan in je mailbox!

Volg ons via:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube
  • en
  • nl