Leidraad internationale basiskwaliteit in meetinglocaties

19 december 2018
Wat verwachten internationale associaties, congresorganisatoren en -deelnemers van een meetinglocatie? Dat is de vraag waar de leidraad internationale basiskwaliteit in meetinglocaties een antwoord op geeft.

Jouw contactpersoon

Wil Vlaanderen uitgroeien tot een internationale topbestemming voor meetings en congressen, dan moeten zoveel mogelijk meetinglocaties de kwaliteit aanbieden die internationaal verwacht wordt. Toerisme Vlaanderen ontwikkelde daarom samen met IDEA Consult de leidraad 'Basiskwaliteit in meetinglocaties in erfgoed'.

Deze leidraad is gebaseerd op verschillende bronnen en studies over de huidige en toekomstige kwaliteitseisen en verwachtingen in de internationale meetings industrie. Vijf experts gaven aanvullend hun visie en enkele toonaangevende internationale meeting venues fungeerden als benchmark. In een klankbordsessie met negen meetingprofessionals uit Vlaanderen werd de inhoud van de leidraad verder verfijnd.

Internationale basiskwaliteit in meetinglocaties; een leidraad is een zelfevaluatie-instrument waarmee je niet enkel de kwaliteit van de infrastructuur, maar ook de dienstverlening en het management van je meetinglocatie verder kan professionaliseren.

Go to the English version of the publication

Download

20181205_Leidraad internationale basiskwaliteit.pdf