Publicaties

publicaties

Verfijn je zoekopdracht

Thema
Type publicatie
Publicatiedatum
Date intervals

From

To

Wis filters
weg met jongeren! Het plan
Jongeren zijn de toeristen van de toekomst. Ontdek via deze driedelige publicatie 'Weg met jongeren! Hoe maak je je museum of erfgoedsite aantrekkelijk voor jongeren?’ hoe je deze doelgroep kan bereiken en betrekken.
'De zomer van 2020' kadert in de sensibiliseringscampagne van Vlaanderen Vakantieland 2.0. Het doel? Vlaanderen in de kijker zetten en bezoekers inspireren om deze zomer een onvergetelijke vakantie in eigen land te beleven.
Wil jij ál jouw gasten een geslaagd verblijf bieden? Laat je via de brochure 'Logies zonder zorgen' inspireren door enkele succesvolle voorbeelden in binnen- en buitenland.
Toerisme Vlaanderen liet een brochure ontwikkelen door Dominique Jansen (Words & Things). Zij heeft verschillende planners van meetings en congressen geïnterviewd. Hun verwachtingen over site visits vertaalde ze in een leidraad vol tips, adviezen en inspiratie voor meetinglocaties.
Hoe moet je als kleinschalige logiesuitbater je inkomsten correct aangeven bij de fiscus? En wat met de nieuwe wet op het onbelast bijverdienen? De vernieuwde brochure ‘Jouw logies en je belastingaangifte 2019’ zet je op weg.