20 jaar toegankelijk toerisme in Vlaanderen

In 2021 vieren we feest: al 20 jaar bouwen we samen met ervaringsdeskundigen en experts aan toegankelijk toerisme in Vlaanderen. Bouw je met ons mee?

Bij toegankelijk toerisme staat iedereen centraal: elke bezoeker moet kunnen genieten van de vele toeristische troeven die Vlaanderen te bieden heeft. Samen met onze partners proberen we beperkingen weg te nemen en een onvergetelijke vakantie, zorgeloze uitstap of inclusief cultuurbezoek mogelijk te maken voor iedereen. Vlaanderen heeft zo veel moois te bieden. Iedereen, met of zonder beperking, mag zorgeloos genieten van cultuur of natuur, op uitstap of meerdaagse vakantie.

 

De voorbije 20 jaar heeft Toerisme Vlaanderen daar samen met verschillende ervaringsdeskundigen, experts en partners hard aan gewerkt. Zonder hen zouden we niet staan waar we vandaag de dag staan. Daarom laten we aan het woord in ons boek "20 jaar toegankelijk toerisme in Vlaanderen". De publicatie bevat getuigenissen van vakantiegangers, ervaringsdeskundigen en ondernemers en staat boordevol inspiratie om ook de komende 20 jaar te garanderen van toegankelijk toerisme.Publicatie "20 jaar toegankelijk toerisme in Vlaanderen"

De toegankelijke versie lezen met ALT-teksten? Download de publicatie hier en open het PDF-bestand in Adobe Reader.

Voor een gratis gedrukt exemplaar stuur je een e-mail naar toegankelijk@toerismevlaanderen.be met vermelding “Boek 20 jaar toegankelijk toerisme in Vlaanderen” en met je postadres.


Ervaringsdeskundingen aan het woord

 Lees hier alle getuigenissen van onze ervaringsdeskundigen

 

Feestmoment in Gent

Op 23 september 2021 vierden we feest in het stadhuis van Gent, samen met onze partners, collega's, experts, ervaringsdeskundigen en andere helpende handen. Op dit feestmoment werd ook het boek ‘20 jaar toegankelijk toerisme in Vlaanderen’ voorgesteld. Bekijk hieronder de foto's van het feestmoment.

  

Geïnspireerd om mee te bouwen aan de volgende 20 jaar toegankelijk toerisme? 

 

Lees alles over Toegankelijk toerisme
Breid je kennis uit met een opleiding of gratis webinar

Maak werk van een toegankelijkheidslabel

Ontdek alle nuttige adressen van onze toegankelijkheidspartners

 

--- Terug naar boven ---