Vlaamse eet-, drink- en tafelcultuur

Het is de missie van Toerisme Vlaanderen om de beleving van de eet-, drink- en tafelcultuur binnen onze bestemming verder te ontwikkelen en te promoten in het binnen- en buitenland, zodat ze een aantrekkingspool vormt voor het verblijfs- en dagtoerisme.
Tegen 2020 moet Vlaanderen een populaire culinaire bestemming worden, bekend van het lekkere eten, bier en chocolade. Bij Toerisme Vlaanderen focust het Flanders for Foodies-team hierop samen met onze partners.
Lekker eten
Onze troeven | Projecten |
|
|
Voor meer informatie over lekker eten in Vlaanderen, contacteer onze productmanagers Hanne Pluim (hanne.pluim@toerismevlaanderen.be) en Tessa Knaeps (tessa.knaeps@toerismevlaanderen.be).
Bier
Onze troeven | Projecten |
|
|
Voor meer informatie over de biercultuur, contacteer Sofie Van Den Bossche (sofie.vandenbossche@toerismevlaanderen.be).
Klik hier voor de inspiratiebrochure Belgian Beer Experiences.
Chocolade
Onze troeven | Projecten |
|
|
Voor meer informatie over de chocoladecultuur, contacteer onze productmanager Ingrid Van Wateghem (ingrid.vanwateghem@toerismevlaanderen.be).
Klik hier voor de inspiratiebrochure Chocolate Experiences in Flanders and Brussels.
Foto chocolade hartje: ©J.Almblad