Green Key: ecolabel voor toerisme en recreatie

Ga je voluit voor een duurzame wereld? Behaal het internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke toeristische ondernemingen.
Green Key

Jouw contactpersoon

Green Key is een internationaal duurzaamheidslabel voor logies, evenementenlocaties, attracties en restaurants. Jaarlijks reiken Toerisme Vlaanderen en GoodPlanet Belgium de Green Key of 'Groene Sleutel' uit.

Goed voor de bezoekers, goed voor de uitbater

Met de Green Key belonen Toerisme Vlaanderen en GoodPlanet Belgium uitbaters van toeristische ondernemingen in Vlaanderen voor de inspanningen die ze leveren voor het leefmilieu. Het label biedt heel wat voordelen voor deelnemende bedrijven: niet alleen wordt de onderneming aantrekkelijk voor milieubewuste bezoekers, je kan ook flink wat geld besparen. Via de Green Key sluit je je aan bij een internationaal erkend ecolabel en krijg je begeleiding op maat van Toerisme Vlaanderen.

Een jaarlijkse onderscheiding

De Green Key wordt uitgereikt voor één jaar. Uitbaters van toeristische ondernemingen moeten zich dus blijven inspannen voor het milieu. Een onafhankelijke jury beslist over de toekenning van de Green Key. 

Geïnteresseerd om de Green Key te behalen voor jouw onderneming? Maak een account aan op de website van Green Key en schrijf je je in.