Workshop toekomstcreatie Kasteel van Poeke

links foto van kasteel van poeke, rechts foto van twintigers die iets bespreken rond een tafel

Jouw contactpersoon

Leg je mee de toekomstpuzzel?

Het kasteel van Poeke zoekt een nieuwe toekomst. Daar werken we al even aan, en het einde van het traject is stilaan in zicht.
Meer dan 200 ideeën ontvingen we tijdens de vorige evenementen op het kasteel van Poeke. Van deze ideeën maken we een shortlist met mogelijke activiteiten en invullingen.

De uitdaging nu? De best passende puzzel leggen!
En daar kan jij aan meehelpen.

Kom op donderdag 27 oktober langs voor een van de 2 workshops (voormiddag of avond) en werk mee aan de toekomst van het kasteel van Poeke. 

Datum?

donderdag 27 oktober 2022 van 9u30 tot 21u30

Locatie?

Kasteel van Poeke
Kasteelstraat 38
9880Aalter
België
Bekijk routebeschrijving

Prijs?

Gratis, inschrijven is verplicht

Puzzelen?

Op een plattegrond van het kasteel en het domein leg je in kleine groepjes een toekomstscenario waar jij warm voor loopt en verder mee wil. Een speeltuin achter het kasteel? Een atelier op de eerste verdieping? Je vult zelf in. Je houdt wel rekening met betaalbaarheid en evenwicht van de soorten belevingen (één gigantisch restaurant is niet wenselijk ;-) ) 

Elke 'puzzel' van belevingen capteren we als mogelijk toekomstscenario en analyseren we verder met onze partners. We leggen de resultaten van alle scenario’s samen en stellen daaruit 3 scenario’s samen die kans maken op uitvoering.

Iedereen is welkom!

Volwassenen, jongeren, ondernemers, bewoners, sociale organisaties, geëngageerde vrijwilligers, … Iedereen met een hart voor het kasteel is welkom.

Workshops

We organiseren 2 workshops: 1 in de voormiddag (van 9.30 tot 12.30 uur) en 1 's avonds (van 18.30 tot 21.30 uur).
Zo hopen we dat iedereen de kans krijgt om op een gepast moment langs te komen. Per workshop zijn er 40 plekken dus wees snel!

Inschrijfformulier

Inschrijven kan tot en met zondag 23 oktober. Je kan slechts 1 persoon tegelijk inschrijven.