Naslagwerk project Vlaamse Meesters 2018-2021

Mockup van de brochure

Jouw contactpersoon

Al sinds de late middeleeuwen dwingen de Vlaamse Meesters internationaal bewondering af met hun vakmanschap, creativiteit en technische innovaties. Rubens, Bruegel en Van Eyck zwermden over de wereld uit en waren toen de beste ambassadeurs van de Vlaamse cultuur. En dat zijn ze vandaag nog steeds. De voorbije jaren hebben we aan de hand van vele samenwerkingen en via talrijke projecten en initiatieven de Vlaamse Meesters internationaal op de kaart gezet.

In dit boek blikken we terug op een bijzonder rijk en divers cultureel programma vol onvergetelijke projecten. Want het Vlaamse Meesters-programma was een schot in de roos. Onze vele partners en andere betrokkenen konden daarvan de vruchten plukken, en niet in het minst onze Vlaamse Meesters zelf.

Er werden belangrijke stappen gezet in de belevingsmogelijkheden in de verschillende musea en ook het rijk gevulde evenementenprogramma kreeg grote internationale weerklank. De reputatie van de Vlaamse Meesters is zowel nationaal als internationaal sterk gestegen. We ontvingen enorm veel tevreden bezoekers en ook bij de Vlaming zien we dat de Vlaamse Meesters fors aan bekendheid en weerklank hebben gewonnen.

Zin om nog een laatste keer uitgebreid terug te blikken op de projectjaren 2018-2021? Blader dan zeker eens door de publicatie!

Download het boek

Cover van de brochure
Naslagwerk project Vlaamse Meesters