Stories Unfold

Deze nazomer wordt het Rubenskasteel in Zemst dé hotspot bij uitstek, want dan strijkt er de eerste editie van Stories Unfold neer.
Rubenskasteel

Het Rubenskasteel in Zemst werd van 1 augustus tot en met 29 oktober 2023 dé uitvalsbasis voor dit evenementieel totaalconcept met muziek, theater, food, ambacht, kunst, cultuur, dans en lokale initiatieven.

Datum?

dinsdag 1 augustus 2023 9u00 - zondag 29 oktober 2023 23u59

Locatie?

Steendreef
1982Elewijt
België
Bekijk routebeschrijving

Stories Unfold. Met dit gloednieuw evenementieel concept zette Toerisme Vlaanderen op een vernieuwende manier de start van een breed en ambitieus programma voor de Vlaamse kastelen en tuinen in de verf. Dit plan zal de verhalen van de verschillende kastelen en tuinen in Vlaanderen ontvouwen via nieuwe herbestemmingen en ontsluitingen over meerdere jaren heen.

Stories Unfold zette niet enkel onze Vlaamse landgoederen in de schijnwerper, maar bouwde ook mee aan de internationale reputatie van ons Vlaams erfgoed. Stories Unfold stimuleerde tegelijkertijd via een programma op maat de kennisopbouw, kennisdeling en verbinding binnen en vanuit het Vlaamse netwerk van landgoedeigenaars en - uitbaters. Last but not least heeft Stories Unfold via buurtvervlechting en lokale betrokkenheid ook ingezet op de rol en de plek van het landgoed in kwestie binnen haar gemeenschap en landschap.

 

Logo Stories Unfold

Contact

Jouw contactpersoon