Workshops Kwaliteit in Gidsenwerking

Workshop HEADER

Faro organiseert een workshopreeks om organisaties met gidsenwerking grondig kennis te laten maken met kwaliteit in gidsenwerking.

Datum?

4 maart tot 17 juni 2024

Voor wie?

Gidsen en reisleiders

Enkele vragen en onderwerpen die aan bod komen:

  • Wat betekent werken aan kwaliteit?
  • Wat is de missie, visie, profilering, ... van je organisaties?
  • Hoe gebruik je een bezoekerscyclus?
  • Wat kan je leren uit de kenmerken van je klant?
  • Op welke manieren kan je je gidsen selecteren, begeleiden en opvolgen?
  • Hoe zorg je voor een draagvlak voor het werken aan kwaliteit in je organisatie?

Deelnemende organisaties zullen na de eerste sessies een duidelijker zicht hebben op de behoeftes binnen hun organisatie. Na het opstellen van een stappenplan gaan ze vervolgens zelf aan de slag om tegen de laatste sessie (juni) de eerste bevindingen terug te koppelen aan de groep en de coach.

Janien Prummel begeleidt in dit traject organisaties met gidsenwerking die zich kandidaat stelden. Janien ontwikkelde samen met Toerisme Vlaanderen een groot deel van de instrumenten in de toolkit en kan vanuit haar ervaring als gidsconsulent, communicatietrainer en rondleider de deelnemende organisaties de nodige ondersteuning bieden.

Na afloop van dit traject evalueren we de inhoud, het verloop, de reacties,... en bekijken we in hoeverre zo'n traject voor organisaties met gidsenwerking een meerwaarde kan bieden. We onderzoeken vervolgens op welke manier we dit traject aan de sector zouden kunnen aanbieden.

Sorry, de workshop is vol.
Blijf je graag op de hoogte van nieuwe data?

Contact

Jouw contactpersoon