Legacy Makers Future Generations

Praktische informatie voor Legacy Makers met een inschrijving voor het Flanders Technology & Innovation Festival op 19 maart 2024 in Leuven.
Uitnodiging Legacy Makers Future Generations

Van 15 tot 21 maart 2024 wordt Vlaanderen tijdens het FTI-festival ondergedompeld in de fascinerende wereld van baanbrekende technologieën op het vlak van artificiële intelligentie, robotica, fotonica, biotechnologie en duurzame energie.

Datum?

dinsdag 19 maart 2024 van 13u00 tot 21u00

Voor wie?

Beleidsmakers
Congres- en eventprofessionals

Locatie?

STUK / Radiohuis Leuven
Boekhandelstraat 2
3000Leuven
België
Bekijk routebeschrijving

Onze Legacy Makers mogen hier uiteraard niet bij ontbreken, dus nodigen we jullie erg graag uit op het Future Generations Conference in het hartje van Leuven op 19 maart 2024. Nadien komen we samen in het Radiohuis voor een netwerkreceptie.

  • 12 uur – 18 uur: Future Generations Conferentie - STUK

  • 18 uur – 21 uur: Netwerkreceptie in het Radiohuis

Programma

Je kan zelf de keynotes en workshops kiezen die je wil bijwonen tussen 13 en 18 uur. Je vindt het volledige overzicht van alle activiteiten terug in dit schema.

Heb je toch graag wat inspiratie? Grasduin even door deze bloemlezing aan hoogtepunten:

  • Bestsellerauteur Roman Krznaric legt uit hoe een bredere kijk kan helpen om de crises van vandaag te overwinnen en een betere wereld na te laten in Cathedral Thinking van 17 uur tot 17.50 uur. 
  • Thomas Hertog neemt je mee op een wervelende ruimtereis, langs zwarte gaten, kosmische hologrammen en onze allerdiepste wortels in At Home in the Universe van 13 uur tot 13.50 uur. 
  • Muziekpionier Brian Eno vertelt over het leidmotief in zijn carrière: grenzen verleggen in A Conversation with Eno van 13 uur tot 13.50 uur.
  • Wat kunnen we leren van inheemse culturen? Xiye Bastida, afstammeling van de Otomi in Mexico, verklaart "the Seventh Generation Principle" in Seventh Generation Wisdom van 14.20 uur tot 15.10 uur.
  • Sophie Howe, 's werelds eerste officiële commissaris voor Toekomstige Generaties in Wales, legt uit hoe we ons denken kunnen veranderen in Acting for future generations van 13 uur tot 13.50 uur.

Timings

Future Generations

Tussen 13 en 18 uur mag je de Future Generations conferentie vrij bezoeken. Het ticket hiervoor ontvang je op voorhand via mail. Dit kan je omzetten in een sticker aan het STUK in Leuven bij start Future Generations.

Netwerkevent Radiohuis

Na de conferentie tussen 18 en 21 uur is het tijd voor het netwerkevent in het Radiohuis. VisitFlanders Convention Bureau en de Stad Leuven rollen de rode loper voor je uit.

Evelyne Bardyn (VisitFlanders) & Bert Cronillie (Stad Leuven) verzorgen de officiële verwelkoming

Legacy Maker Jelle Demanet stelt in première zijn boek ‘Virtual Reality – van hype naar realiteit’ in een inspirerende keynote. Hierna kan je zelf aan de slag met enkele inspirationele demo’s.

We sluiten samen de avond in schoonheid af met een hapje en een drankje.

Locatie en bereikbaarheid

Future Generations conferentie vindt plaats op verschillende plaatsen in hartje Leuven, op 15 minuten wandelafstand van het treinstation. Daar kan je ook bus 2 nemen.

Kom je met de auto? Dan parkeer je het best op het Ladeuzeplein.

Het netwerkevent vindt plaats in het Radiohuis, dat bereik je via de Boekhandelstraat

Registratieformulier

Inschrijving afgesloten op 27 februari 2024.

Jouw contactpersoon