Ronde Tafel 'Toegankelijk toerisme in Vlaanderen'

Dit evenement is enkel op uitnodiging.
Bezoekers met een beperking in Brugge

Op 23 februari 2024 organiseren we, in samenwerking met Inter, een 2e Ronde Tafel Toegankelijk Toerisme. We nemen dit keer de vakantiebeleving van mensen met een beperking onder de loep: de beleving van ons erfgoed, wandelen en fietsen in de natuur en onze culinaire troeven. Wat zijn geslaagde voorbeelden? Waar kunnen we nog stappen vooruit zetten? Ook verplaatsingen, verblijf, betaalbaarheid en ondersteunende zorg - belangrijk voor een geslaagde uitstap of vakantie - komen aan bod.  

Datum?

vrijdag 23 februari 2024 van 9u30 tot 13u00

Locatie?

Toerisme Vlaanderen
Grasmarkt 61
1000Brussel
België
Bekijk routebeschrijving

In dialoog met ervaringsdeskundigen, organisaties en voorzieningen van/voor mensen met een beperking en toeristische spelers, willen we zo de speerpunten van toegankelijk toerisme scherpstellen en het toekomstig toeristisch beleid inspireren.

Programma

  • 9.30 uur: Onthaal met koffie
  • 10 uur: Start van de Ronde Tafel
  • 13 uur: Einde Ronde Tafel en netwerkmoment met broodjeslunch

Praktische info

  • Datum: vrijdag 23 februari 2024. 
  • Plaats: het kantoor van Toerisme Vlaanderen, Grasmarkt 61, 1000 Brussel. We bevinden ons vlakbij het Centraal Station. Je vindt hier alle info over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van het gebouw
  • Voor professionelen voorzien we een vervoersvergoeding, voor vrijwilligers een vervoers- en vrijwilligersvergoeding voor een halve dag. 

Inschrijven

De inschrijvingen zijn afgesloten. 

Contact

Jouw contactpersoon