Pitch een idee

Kasteel zkt. plan
pitch idee

Altijd al eens willen ondernemen vanuit een prachtig kasteeldomein? Op zoek naar een bijzonder kader voor je zaak of activiteit? Kasteel van Poeke zoekt een nieuwe invulling én ondernemers, vzw’s of bedrijven met een plan. Heb jij een idee voor een nieuwe activiteit in of rond het kasteel? Stel het voor op de pitchdagen op 25, 26 en 27 april. Dat hoeft geen uitgewerkt business plan te zijn. Een moodboard, schets of een paar ruwe lijnen volstaan in deze fase.

Datum?

maandag 25 april 2022 9u00 - woensdag 27 april 2022 19u00

Datum?

Verschillende tijdslots beschikbaar

Locatie?

Kasteel van Poeke
Kasteelstraat 38
9880Aalter
België
Bekijk routebeschrijving

Prijs?

Gratis, reserveren verplicht.

Hoe moet dat idee eruitzien?

Alle ideeën zijn welkom! Wel streven we bij de herbestemming van het kasteeldomein naar een evenwicht tussen meerwaarde voor (internationale) bezoekers, buurtbewoners, ondernemers en het kasteel(domein) zelf. We verwachten dat je idee daar voldoende ruimte voor biedt. We zijn met andere woorden op zoek naar ideeën die een sociaal én een economisch aspect met elkaar verzoenen, of ermee te combineren zijn. Verder mag je plan kaderen binnen een korte- of een langetermijnvisie.

 

Pitch je idee & denk met ons mee.

In deze eerste fase gaan we vooral op zoek naar goede ideeën in een verkennend gesprek. Je hoeft dus geen uitgewerkt businessplan voor te leggen. De verdere uitwerking volgt in een latere fase, samen met potentiële ondernemers of organisaties.

pitch een idee kasteel van poeke promo image

Schrijf je in en kies een tijdsslot op één van de 3 dagen. Je reserveert een blok van 30 minuten.

Contact

Jouw contactpersoon