Partner event Toerisme Vlaanderen - 1 december 2021

Jouw contactpersoon

Dit evenement werd uitgesteld.

Omwille van de snel stijgende COVID-cijfers en de nieuwe geldende richtlijnen zien we ons helaas genoodzaakt om het partner event van Toerisme Vlaanderen, dat gepland stond op 1 december, naar een latere datum te verplaatsen.

Heel wat van onze doelstellingen kunnen we in de huidige omstandigheden niet halen: een ontmoeting met de collega’s van de buitenlandkantoren, netwerken onder elkaar en interactief samenwerken in workshops lukken niet meer. Bovendien vingen we signalen op dat er een heel aantal ingeschreven deelnemers zou afhaken voor een fysieke bijeenkomst volgende week. Kortom, de meerwaarde zou niet meer voldoende aanwezig zijn. Maar uitstel is zeker geen afstel. We gaan op zoek naar een nieuwe geschikte datum voor begin 2022 en brengen je op de hoogte van zodra die geprikt is.

En houd toch nog een gaatje vrij op 1 december, want via een online webinar delen we die dag graag de belangrijkste resultaten van de onlangs uitgevoerde reputatie- en ambassadeursstudie. Het webinar zal plaatsvinden op woensdag 1 december van 14 tot 15 uur. Je zal meer te weten komen over de reismotivaties van mensen, de reputatie van Vlaanderen en de redenen om naar Vlaanderen te reizen. We geven ook weer wat de kennis is van de Vlaming over de themalijnen waarop Toerisme Vlaanderen inzet. Kortom, interessante materie voor iedereen die met Toerisme bezig. Schrijf je in via onderstaande gele knop en dan sturen we je op 30 november de webinarlink door.

We kijken er alvast naar uit om je online te verwelkomen in afwachting van een echte ontmoeting van zodra dat weer kan.