Webinar 'Impactvol gidsen'

Labiomista 21

Tijdens dit webinar lichten auteurs Sarah Auwerx en Sara Van Dycke van Facet Coaching de toolkit 'Impactvol gidsen' toe. 

Datum?

maandag 11 maart 2024 van 10u00 tot 11u00

Net als jullie, streeft Toerisme Vlaanderen naar een optimale bezoekerstevredenheid, zodat bezoekers (van) een unieke beleving genieten en een overtuigde ambassadeur van de bestemming worden.

Om jullie daarbij te (onder)steunen en inspireren, hebben we vorig jaar samen met Facet Coaching een praktische toolkit over impactvol gidsen ontwikkeld. De toolkit focust niet op de inhoudelijke invulling van een rondleiding, maar op de manier van gidsen zelf. Hoe zorg je ervoor dat je gidsbeurt perfect aansluit bij je bezoekersgroep? Hoe word je een bevlogen verhalenverteller? En hoe zorg je voor een onvergetelijke bezoekerservaring waar bezoekers, plek en gids volledig op elkaar afgestemd zijn?

Op maandag 11 maart 2024, van 10 tot 11 uur, lichten auteurs Sarah Auwerx en Sara Van Dycke van Facet Coaching de toolkit toe. Wat betekent 'impactvol gidsen' en hoe kan de toolkit daarbij helpen? Deelname aan het webinar is gratis.

Nog even praktisch

  • Het webinar is een algemene inleiding bij de toolkit en helpt om gerichter met impactvol gidsen aan de slag te gaan. 
  • In de afsluitende Q&A kan je terecht met specifieke vragen en bedenkingen.
  • Het webinar gaat door op maandag 11 maart, van 10 tot 11 uur. Deelnemen is gratis. We nemen het webinar op zodat je het ook achteraf kan bekijken of delen.

Contact

Jouw contactpersoon