Kwaliteitscoaches in gidsenwerking

Jouw contactpersoon

Organisaties met gidsenwerking kunnen een beroep doen op coaches om de kwaliteit van hun gidswerking te optimaliseren. De coaches die optreden als ambassadeur van het project 'Kwaliteit in gidsenwerking' zijn dienstverleners met zowel theoretische als praktische expertise in website-presentatie, public relations, onthaal- en baliewerk, training of coaching van gidsen, enzovoort. 

Je kandidaat stellen als kwaliteitscoach gidsenwerking

Bied jij ook een gelijkaardige dienstverlening aan en wil je opgenomen worden in de lijst van kwaliteitscoaches gidsenwerking? Stel je kandidaat! Vul het formulier in en stuur het naar kwaliteit@toerismevlaanderen.be.

Kandidatuurstelling kwaliteitscoach gidsenwerking

Voorwaarden 

Dit zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor opname in de lijst van kwaliteitscoaches gidsenwerking':

  • Jouw aanbod van activiteiten en diensten is voldoende relevant voor en kan worden afgestemd op de doelgroep van organisaties met gidsenwerking.
  • Je neemt deel aan de specifiek ingerichte training rond de toolkit ‘Kwaliteit in Gidsenwerking’ (we organiseren een training vanaf 6 geïnteresseerde coaches).
  • Je gaat ermee akkoord dat Toerisme Vlaanderen ter kwaliteitscontrole contact heeft met je klanten (organisaties met gidsenwerking) en samen met hen jouw aanpak evalueert.

Om de kwaliteit van deze lijst te garanderen, moet je voldoen aan een aantal criteria op vlak van ervaring, professionaliteit, communicatieve vaardigheden, integriteit, ... Aan welke verwachtingen je moet voldoen, lees je in het kandidaatstellingsformulier.

Voordelen

  • Je geniet mee van het uitgebreide netwerk van Toerisme Vlaanderen doordat we ruim communiceren over dit traject.
  • Eenmaal je opgenomen bent in de lijst van coaches, ben je makkelijk vindbaar voor organisaties met gidsenwerking.
  • Als ambassadeur van het project 'Kwaliteit in Gidsenwerking' ben je als eerste op de hoogte van nieuws en updates.
  • Je kan gratis deelnemen aan netwerkmomenten en trainingen die Toerisme Vlaanderen inricht voor de coaches.